Udvidet plan

Find en ret
-
|
forhold:
| udskriv alle
Spaghetti og Kødboller, Den Oprindellige
Fremgangsmåde

Sovs

Varm olivenolie i en 4-5-liters gryde på mellemhøj varme. Tilsæt løg og kog i 2 minutter. Tilsæt hvidløg og kog i 1 minut. Tilsæt gulerødder og champignoner, bland dem sammen i 2 minutter. Tilsæt dåsetomater, rør sammen. Tilsæt basilikum og persille, rør tomaterne indtil saucen begynder at blive tykkere ca. 5 minutter over mediumhøj varme. Tilsæt tomatpuré og rør det hele sammen. Reducer varmen og lad det simre, mens du tilbereder kødbollerne, omrør jævnligt.

Kødboller

Bland oksekød, italiensk pølse, basilikum, persille, champignoner, æg, brødkrummer, ost, salt og peber, indtil den er godt blandet. Brug en lille ske til at lave 2½ cm runde kødkugler. Rul og komprimer til stramme kugler.

Varm en pande på høj varme. Tilsæt olivenolie. Svits og brun kødbollerne på alle sider. Ca. 2-3 minutter. Afhængigt af pandestørrelsen kan det være nødvendigt at brune to partier af kødboller. Undlad at stable kødbollerne. Brun dem i et enkelt lag. Undlad at brune dem for meget. Når alle boller er færdige, tilføjes en lille smule rødvin til panden, dette hældes i sovsen.

Afslutning

Tilsæt en kvart kop rødvin til saucen. Rør derefter en kvart kop ost ind. Tilsæt salt efter smag. Tilsæt kødboller, rør forsigtigt. Simre sauce og kødboller i 30-45 minutter, omrør jævnligt.