hecker.dk

This is my vent. When I encounter strange behaviour, stupidity beyond comprehension, or simply if I want to share this will be the place I'll do just that. Some post will be in English some in Danish. None in French, German, Old- or Middle English. Jan

Tudefjæs

Så er valget – endeligt – forbi, og resultatet var ikke helt som ca. halvdelen af vælgerne havde håbet. Anders Fogh Rasmussen fortsætter i statsministeriet.

Hvorvidt det er godt eller skidt, skal jeg ikke gøre mig klog på (selvom jeg må tilstå, at jeg hælder til, at det er det mindste af to onder).

Det er selvfølgelig et surt resultat for dem, der ikke er enige i hans og hans regerings politik.

Men… det er jo demokratiets vilkår. Flertallet får ret, og mindretallet føler sig sat uden for indflydelse. Men det er de jo ikke! De har gjort deres mening klar, da de den 13/11 satte deres kryds. De har dermed gjort deres indflydelse gældende. Men jeg kan da sagtens forstå, at det er frustrerende at tabe det 3. valg i træk.

Men der er da ingen grund til at være dårlige tabere. En flok “aktivister” har oprettet en hjemmeside, hvor man kan “donere” et beløb, der så vil gå ubeskåret til det første medlem af den vindende fløj, der forlader flertallet og bliver løsgænger. Dermed ville det nemlig være væk, og nye herlige tider dermed være på vej.

Hmmmmmmmm, lugter det ikke lidt af bestikkelse? Og så vidt jeg ved, er det meget strafbart, både for den der giver bestikkelsen såvel som for den der modtager den?

Jeg synes det er total mangel på respekt for de knap 4 mill der stemte ved valget.

Det her er ikke ludo, hvor man bare skal slå en sekser, hvis man er blevet slået hjem og så er man med igen, eller man kan slå modstanderen hjem, hvis man lander på hans ståsted.

I et demokrati er det vælgerne der bestemmer sammensætningen af folketingent/byrådet/regionsrådet/elevrådet mm, og det bare sådan det er.

Man må leve med det. Jeg var da ikke tindrende lykkelig i 90’erne, da Nyrup og hans lystige flok af landevejsrøvere hærgede landet. Men jeg måtte da leve med det.

Så snup en tudekiks og kom videre.

“Demokrati er den mindst dårlige styreform” citat: ukendt.

No comments yet. Be the first.

Leave a reply