hecker.dk

This is my vent. When I encounter strange behaviour, stupidity beyond comprehension, or simply if I want to share this will be the place I'll do just that. Some post will be in English some in Danish. None in French, German, Old- or Middle English. Jan

Jeg går til folkeskole

Ja, så er den første måned på seminariet veloverstået – eller ihvertfald overstået.

Det er et kaotisk sted! Hvor der ikke er så meget styr på tingene som man kunne ønske…

Jeg fik at vide, at jeg uden problemer kunne tage meritten på et år… Men de “glemte” at fortælle, at i givet fald måtte jeg undvære 4 ugers undervisning (den første praktikperiode – placeret i oktober)! Undervisning der ikke kan lægges andre steder på året, pga af et særdeles stramt program!

Starmheden af programmet forhindrede dog ikke seminariet/underviserne at aflyse al undervisning de to første uger af semestret. Rystende og uprofessionelt!

Gad vide om AF er klar over hvad det er de godkender som relevant aktivering! Og hvad med dem der betaler af egen lomme?

Vi er nogen der føler os taget ved næsen!

MEN, fagene er gode og spændende, underviserne kompetente og vidende (med en enkelt undtagelse – men det så også så grelt at det nærmest er skandaløst) og de medstuderende er en herlig broget flok!

Det skal nok blive godt!

.. men jeg ville stadig hellere være i arbejde

No comments yet. Be the first.

Leave a reply