Mad

Madplan

Find en ret
Lav plan
Pasta med Rejer og Hvidløg
400 g pasta
275 g rejer
3 fed hvidløg
0.5 chili, rød
1 dl hvidvin
2 tsk citronskal, revet
3 spsk olivenolie
1 håndfuld persille, bredbladet
Peber, friskkværnet
Flagesalt
Fremgangsmåde
Kog pastaen al dente i en stor gryde med rigeligt letsaltet vand.

Varm imens olien i en pande og kom rejer, det hakkede hvidløg og hakkede chili på panden. Rist til rejerne er tilberedt og er hvis det er rå tigerrejer, så til de er blevet lyserøde.

Kom hvidvin på og skru ned for varmen.

Hæld vandet fra pastaen gennem en sigte, når den er perfekt og stadig har bid. Kom den varme pasta på panden med rejer og vend det godt rundt. riv citronskal over og friskkværnet sort peber og flagesalt.

Server på tallerkener med et drys hakket persille.
Tilføjet d. 19. oktober 2020