Mad

Madplan

Find en ret
Lav plan
Spaghetti m. Kødsovs
1 pk bacon
500 g oksekød, hakket
2 løg
4 gulerødder
3 dl rødvin
1 ds tomater, hakkede
1 ds tomatpuré
1 hvidløg
1 bouillonterning
3 laurbærblade
2 tsk oregano, tørret
1 tsk paprika
2.5 dl piskefløde
500 g spaghetti
Parmesan
Fremgangsmåde
Baconen strimles og steges, ikke sprød.

Når baconen er klar, tilføjes det hakkede kød, der brunes. Når det er næsten færdigbrunet tilsættes de finthakkede (evt. revne) gulerødder og løg. Steges indtil løgene er klare.

Tilsæt rødvin, bringes i kog, derefter de hakkede tomater og tomatpuréen, røres ind i sovsen og koger med. Tilsæt hvidløg, salt, peber, bouillon, laurbærblade, oregano og paprika.

Røres sammen og bringes i kog. Til sidste tilsættes fløden.

Koger i mindst 45 minutter. Jo længere jo bedre, 2 til 2½ time er optimalt.

Serveres med spaghetti og evt. salat.