Mad

Madplan

Find en ret
Lav plan
Bagte Auberginer med Yoghurtdressing og Harissa
2 auberginer
2 tsk olivenolie
Salt
2 spsk harissa
40 g smør
70 g græsk yoghurt
1 fed hvidløg
Salt
Peber, friskkværnet
Koriander, frisk
1 spsk sesamfrø
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 200 grader.
Læg auberginer i et ovnfast fad og stik huller i dem med en skarp kniv.
Pensl dem derefter med olivenolie og drys med lidt salt.
Bag auberginer i ca. 40 minutter til de er helt møre.

Harissa

Smelt smørret og bland det sammen med harissa.

Yoghurtdressing

Riv hvidløget og bland det sammen med græsk yoghurt, smag til med salt og peber.
Skær et dybt snit i hver aubergine eller skær dem heltover på midten.
Server med yoghurt, harissa og drys med koriander og sesamfrø.
Tilføjet d. 29. maj 2022